• 70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal
  • 70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal
  • 70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal
  • 70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal
70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal

70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Xqm-2A

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: De Balmolen van het halve cirkel Verticale Laboratorium Model No: Xqm-2A
Totaal volume: 2L Maximum capaciteit: 0.66L
Roteer snelheid: 70-670 t/min Snelheidscontrole: minder dan 60dB
spanning: 110V-60Hz of 220V-50Hz macht: 0.75KW
Hoog licht:

de molen van de laboratoriumbal

,

de molenmachine van de laboratoriumbal

Productomschrijving

2L volume 220V of 110V-van de de Balmolen van het Halve cirkel Verticale Laboratorium de Hoge snelheidsomwenteling en Goede Hittedissipatie
 
Overzicht 
 
De Balmolen van het halve cirkel is de Verticale Laboratorium een noodzakelijke die machine voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.
 
Het werk Principe 
 
De Balmolen van het halve cirkel wordt de Verticale Laboratorium ontworpen om vier het werk posities te hebben die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geladen. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.
 
Toepassingen 
 
De Balmolen van het halve cirkel wordt de Verticale Laboratorium wijd etc. gebruikt in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.
 
Eigenschappen 
 
1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.
 
Technische Eigenschappen
 

Technische Eigenschappen
AandrijvingswijzeToestelaandrijving en riemaandrijving
Stel Wijze in werkingTwee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden GrootteGrond material≤3mm
OutputgranularityMinimum 0.1μm
Rotatiesnelheidsverhouding/1/2
Max.Continuous Werkende Tijd72hours
Materialen van Kruikroestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 
Technische Parameters
 

Hoofdparameters van de Verticale Halve cirkel van 2.0L om de Molen van de Laboratoriumbal
ModelMacht (kW)VoltageAfmeting (mm)Revolutiesnelheid
(t/min)
RotationSpeed
(t/min)
    Xqm-0.4A0,25220V-50Hz
110V-60Hz
530*300*34045-43590-870
Xqm-1A0,75220V-50Hz
110V-60Hz
750*470*59035-33570-670
     Xqm-2A0,75220V-50Hz750*470*59035-33570-670


Toebehoren van Molenkruiken & Ballen
 
Naast de planetarische machine van de balmolen, verstrekt onze fabriek allerlei molenpotten, zoals de pot van de roestvrij staalmolen, de pot van de zirconiumdioxydemolen, alumina molenpot, nylon molenpot, Pu-molenpot, de pot van de wolframmolen, de harde pot van de metaalmolen en aangemaakte nylon molenpot enz. Verder, verstrekken wij de ballen van de roestvrij staalmolen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, alumina molenballen, Pu-molenballen, ook de molenballen van de staalkoolstof, de ballen van de wolframmolen, enz.
70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal 0
Wij kunnen allerlei molenballen zoals roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, de ballen van de staalkoolstof, wolframballen, agaatballen, de ballen van het siliciumnitride, hoge slijtvaste staalballen, de ballen van het mangaanstaal ook verstrekken, etc.
 
70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 70 - 670rpm laboratorium Malende Molen, 2L-Semi Laboratorium - Molen van de Cirkel de Verticale Bal kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.