• 4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium
  • 4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium
  • 4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium
  • 4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium
4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium

4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Xqm-4A

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Molen van de halve cirkel de Verticale Planetarische Bal ModelNo.: Xqm-4A
Totaal Volume: 4L Max Capacity: 1.32L
Roteer snelheid: 70-670 t/min Snelheidscontrole: Frequentiecontrole
voltage: 110V-60Hz of 220V-50Hz Macht: 0.75KW
Hoog licht:

De molen van de laboratoriumbal

,

de balmolen van de laboratoriumschaal

,

Het verticale Materiaal van het Laboratoriummalen

Productomschrijving

 

4L volume 220v of 110v-Halve cirkel om de Verticale Molen van de Laboratoriumbal met Veiligheidsslot & het Stabiele Lopen
 
Overzicht
   
De halve cirkel om de Verticale Molen van de Laboratoriumbal is een noodzakelijke die machine van de balmolen voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.
 
Het werk Principe
   
De halve cirkel om de Verticale Molen van de Laboratoriumbal wordt ontworpen om vier het werk posities te hebben die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geladen. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.
 
Toepassingen
   
De halve cirkel om de Verticale Molen van de Laboratoriumbal wordt wijd etc. gebruikt in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.
 
Eigenschappen

 

 

De planetarische balmolens verpulveren en mengen zacht, medium-hard uiterst hard, brosse en vezelige materialen. Het droge en natte malen kan worden uitgevoerd. De mineralen, de ertsen, de legeringen, de chemische producten, het glas, de keramiek, de installatiedelen, de gronden, het zuiveringsslib, het huishouden en het industriële afval en veel andere materialen kunnen verlies gemakkelijk, snel en zonder worden verpulverd. De planetarische balmolens worden gebruikt met succes in vrijwel alle industrie en onderzoekssectoren, in het bijzonder waar de hoogste eisen op zuiverheid, snelheid, finess en reproduciblility worden geplaatst.

 
1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.
 
Technische Eigenschappen

 

Technische Eigenschappen
Aandrijvingswijze Toestelaandrijving en riemaandrijving
Stel Wijze in werking Twee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit 2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden Grootte Grond material≤3mm
Outputgranularity Minimum 0.1μm
Rotatiesnelheidsverhouding /1/2
Max.Continuous Werkende Tijd 72hours
Materialen van Kruik roestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 
Technische Parameters
 

Hoofdparameters van de Verticale Halve cirkel van 4.0L om de Molen van de Laboratoriumbal
Model

Macht

(KW)

Voltage

(v)

Afmeting (mm) Revolutiesnelheid
(t/min)
Omwentelingssnelheid
(t/min)
Xqm-0.4A 0,25 220V-50Hz
110V-60Hz
530*300*340 45-435 90-870
Xqm-1A 0,75 220V-50Hz
110V-60Hz
750*470*590 35-335 70-670
Xqm-2A 0,75 220V-50Hz 750*470*590 35-335 70-670
Xqm-4A 0,75 220V-50Hz 750*470*590 35-335 70-670


Toebehoren van Molenkruiken & Ballen
 
Beschikbare Molenkruiken die met xqm-4A aanpassen:

 

Ware grootten van 304 of 316L-de kruiken van de Roestvrij staalmolen, de molenkruiken van het wolframcarbide, de kruiken van de agaatmolen, de kruik van de zirconiumdioxydemolen, alumina ceramische molenkruiken, nylon molenkruiken, Pu-molenkruiken, PTFE-molenkruiken, en enz.


4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium 0
Wij kunnen allerlei molenballen zoals roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, de ballen van de staalkoolstof, wolframballen, agaatballen, de ballen van het siliciumnitride, hoge slijtvaste staalballen, de ballen van het mangaanstaal ook verstrekken, etc.
 
4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium 1

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 4L het Malenmateriaal van het volume Verticaal Laboratorium kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.