lopende band

Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tian Lian, Ltd werd opgericht in 2006, met meer dan 10 acht jaar van het harde werk in de industrie, heeft het ononderbroken ontwikkeling en uitbreiding van onderneming en bezit onderzoek, ontwikkeling, productie technische sterke punten. wij hebben strategische samenwerking met veel wetenschappelijke institions en universiteiten zoals de Centrale Zuidenuniversiteit, de Universiteit van Hunan, de Universiteit van Shanghai Jiao Tong en enz. gevestigd. Onze producten en machines zijn gebruikt op vele gebieden en industires over de hele wereld thuis en verkregen recoginiton en hoge reputatie uit onze klanten arround de wereld.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tian Chuang, Ltd is een mechanisch materiaal verwerkende onderneming die onderzoek integreert, drijven de ontwikkeling, de productie en de verkoop op basis van de originele het materiaal commerciële van Hunan Tian Chuang chemische afdeling handel. Het werd gevestigd in 16 Februari, 2006, met een gebied die 1,5 hectaren met inbegrip van 12500 vierkante metersbureaus en productievakmanschap bezetten. Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, Ce-certificatie, evenals 4 nventionoctrooien verkregen. Het bedrijf heeft meer dan 70 werknemers, met inbegrip van 3 hoge hogere ingenieurs, meer dan 10 mechanische ontwerpers en ingenieurs, hogere technicus, en beheer 13 personnels.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

R & D

Als één van belangrijke fabrikant van molen van de laboratorium de planetarische bal bezit Co. van de het Poedertechnologie in van China, China Tianchuang, Ltd zijn R&D-centrum waar wij allerlei nieuwe bijgewerkte technologie en high-tech nieuw model van planetarische balmolens ontwikkelen, en wij verstrekken ook malende experiment vrije last voor elke klant die verzendt materiële steekproef naar ons zou houden van.

 

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1