Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: TENCAN
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: 3 millions-4 millions
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 60% - 70%
Inleiding

CO. VAN DE HET POEDERtechnologie VAN TCHANG-CHA TIANCHUANG, LTD.

 

Tchang-cha Tianchuang Powder Technology Beperkt Company, dat in 2006 werd gevestigd, wordt gevestigd in de Stad van Tchang-cha, Kapitaal van de Provincie van Hunan, zuiden-Centrum deel van de Volksrepubliek China. Het Bedrijf is één van grootste professionele fabrikanten in China die met ontwerp, vervaardiging, en verkoop van allerlei de molens van de laboratoriumbal belast. Met rijke ervaringen van het harde werk in de industrie, allerlei hebben de molens van de laboratoriumbal die wij en hebben ontworpen geproduceerd vele voordelen zoals de model, flexibele en eenvoudige verrichting van de effectmachine, malend met droge en natte materialen, die aan vereisten kunnen voldoen van het verspreide malen van alle laboratoria en voordeel zeer bevorderen vergrotend experimentele resultaten aan productiemachine. De molens van de laboratoriumbal zijn beste keus voor uw laboratoria het malen en onderzoek van nieuwe materialen. Met aanhoudende zaken is de conceptie van „Klant Superieur, is de Kwaliteit voor altijd in de Eerste Positie“, hebben wij een hoge reputatie en een goede erkenning van heel wat binnenlandse en overzee klanten zoals de Universiteit van Harvard, de Universiteit van Peking, Tsingha-Universiteit, Foxconn, BYD, CASC enz. bereikt. Wij beloven dat wij grote inspanningen zouden leveren om hoogte - kwaliteitsmachines en de beste diensten voor alle klanten in de komende jaren te verstrekken.

 

China Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Emissie van Bedrijf: Leid de industrie, en dien land met wetenschap en technologie.
Visie van Bedrijf: Word de meest vertrouwde op provider van poedertechnologie rond de wereld
Doelstelling van Bedrijf: Bouw merk met meer dan één honderd jaar en vestig een verschillend team
Doeleinden van Bedrijf: Maak Klantenrust verzekerd
Maak Werknemer Gelukkig
Maak aandeelhouder bij gemak voelen
Maak sociaal met liefde gevuld
Kernwaarden: Het ploegen en het wieden, beter het gewas, leiden tot dubbele winsten.
Bedrijfsfilosofie: Op basis die van eerlijkheid, voor perfectie constant streven;
Beheersfilosofie: Menselijke georiënteerd, regel van deugd, plaatst een voorbeeld, dat in zaken wordt geloofd.
Werkgelegenheidsconcept:
Toelagekansen voor hen die willen doen
Geef positie voor zij die kunnen doen
Eer zij die achie vement maakten.
Geesten van Bedrijf: De volharding, vordert, dankzegging gestadig.
Dromen van Tencan: Tencan zou het leiden en over de hele wereld het vertrouwde op merk van de industrie willen worden, die wordt gewijd om ontwikkeling van poedertechnologie te bevorderen, een professioneel het werkteam van creatieve talenten te vestigen en te bezitten. Dienend land met wetenschap en technologie en het ontwikkelen van bedrijf met de industrie. Doe grootste inspanningen om het te maken een voorbeeld worden om in de internationale concurrentie van wereldmarkt te voorzien.

 

China Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Geschiedenis van Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tianchuang, Ltd.

 

1. Gevestigd op 16 Februari, 2006.

 

2. ISO9001: 2008 werd het Certificaat verkregen op 9 Augustus, 2013.

 

3. Ce-Certificaat werd goedgekeurd op 18 Maart, 2015.

 

4. Jaarlijkse Verkoop vanaf 2006-2010: USD0.1 miljoen tot 0,5 miljoen;

 

5. Jaarlijkse Verkoop vanaf 2010-2013: USD1.0 miljoen tot 3,0 miljoenen;

 

6. Jaarlijkse Verkoop vanaf 2014-2018: Boven USD4.0-miljoenen;

Dienst

Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tianchuang, Ltd is één van de belangrijke fabrikant die zich in verkoop, vervaardiging, en ontwerp van allerlei de molens van de laboratoriumbal, planetarische balmolens, het materiaal van het poedermalen, de doos van de laboratoriumhandschoen in China specialiseren.

 

Als professionele fabrikant van het het malenmateriaal van de laboratoriumbal, zouden wij de volgende voordeeldiensten voor alle klanten en cliënten willen over de hele wereld verlenen.

 

Vóór de Verkoopdiensten:

 

1. Spoedigst Terugkoppeling aan Onderzoek: Voor om het even welke klant die in om het even welk model van ons machines en materiaal geinteresseerd is, of die aan onderzoek van ons over om het even welk model zouden houden, verzenden wij vaak spoedigst reactie of citaat met 24 uren na het krijgen van om het even welk onderzoek.

2. Vrij Last het Malen Experiment: Wij verstrekken materieel het malen experiment kosteloos voor klant die uw materiële steekproef naar ons verzenden en granularity van outputpoeder controleren zou willen testen, zullen wij u helpen ervoor te zorgen als het het malen effect aan de eisen van de klant voldoet.

3. De aangepaste Diensten: Aangezien wij ons eigen ontwikkelend en listig team hebben, bieden wij allerlei aangepaste modellen voor alle klanten aan.

 

Technische ondersteuning:

Wij hebben ons eigen R&D-centrum met ervaren en deskundige technici die technologische innovatieve producten voor klanten verzekeren. Aangezien wij beeing gewerkt meer dan 10 jaar in de industrie hebben, verstrekken wij vaak facultatieve oplossing die de eis van de cliënt beste met beste gevolgen aan de laagste kosten ontmoet.

 

Na de Verkoopdiensten

 

1. De Garantie van de productkwaliteit:

De éénjarige garantieperiode zal aan om het even welke cliënt worden verstrekt die onze producten en verwante toebehoren koopt. De volgende beloften zijn geldig binnen de garantieperiode die wordt berekend vanaf tijd of de datum wanneer de cliënt of de consument levering van machine, nemen openen geval, machine inspecteert en met handtekening ontvangt.

 

2. Garantiebeloften:

Wij beloven om vrije vervanging binnen één maand te waarborgen, en waarborgen vrije reparatie binnen één jaar. De cliënt kan van vrije vervanging binnen één maand genieten als om het even welk van het volgende voorkomt:

1) De machine is gebroken in cursus van vervoer;

2) De motor en de frequentieconvertor worden uitgebrand;

3)Het essentiële onderdeel of de belangrijkste schijf van de machine zijn ernstig in mislukking.

 

3. De Beloften van de naverkoopdiensten:

1) Wij zullen snelle reactie op om het even welk probleem over de machine binnen 24 uren maken als u hebt.

2) Wij zullen de diensten van 8 uur van 6 dagen voor al onze cliënten en abonnees, verlenen en zullen het oplossen van problemenoplossingen verstrekken tot de fout volledig wordt geëlimineerd.

3) Als de machine om het even welk fout of probleem wordt gevonden, aarzel niet gelieve om ons op de hoogte te brengen de details over fouten, redenen en status te veroorzaken.

 

De vervoersdiensten

 

1) Wij kunnen verzending aan alle landen in heel wereld door internationale uitdrukkelijk als DHL, Fedex schikken. TNT, UPS, OF EMS;

 

2) Wij maken verzending door luchtvracht als u uw bestemmingsluchthaven kent;

 

3) Wij kunnen verzending ook schikken door oceaan te verschepen als u overzees vervoer, gelieve ons te laten uw lossingshaven nodig hebt kennen die aan u dicht is.

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha teamTianchuang, Ltd heeft zijn eigen werkend systeem met verkoopteam (Internationale & binnenlandse markt), technicusteam, productieteam, kwaliteitscontroleteam, aankoopteam en financieel team.

 

De verkoopdiensten: Er zijn meer dan 10 verkopers en verkoopsters die markt ontwikkelen en in eigen land verkoop en internationaal duwen. wij verstrekken vaak spoedigst reactie op om het even welk onderzoek binnen 24 uren en wij zouden beste willen aanbieden over de hele wereld malend oplossing en beste citaat volgens uw eisen ten aanzien van klanten.

 

Technische ondersteuning: China Tencan heeft ervaren rijken en technologisch ingenieursteam die noodzakelijke technische ondersteuning in de aangepaste dienst, installatie, machinemantenance, techniek, ontwerp, verrichtingsinstructie, opleiding, productenontwikkeling, en enz. verstrekt.

 

Kwaliteitscontrole:  Wij hebben ons eigen volledig Systeem voor kwaliteitscontrole volgens ISO9001 gevestigd: 2015. wij voeren strikt instrument van kwaliteitscontrole van het begainning aan het eind zoals uit inspecteren van grondstoffen, proceskwaliteit het controleren, machine het testen, inspectie van def. gebeëindigde machine.

 

Productieplanning: Aangezien wij grote hoeveelheid helft-producten in voorraad en genoeg productiecapaciteit hebben, kunnen alle orden voor regelmatige modellen uit van ons pakhuis binnen 3-7 werkdagen worden verscheept na het krijgen van volledige betaling. Verder, hebben wij een grote verscheidenheid van ware grootten van machine en beschikbare de toebehoren, u kunnen van verzending evenals non-stop aankoop van ons spoedigst genieten.

 

China Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2