• Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm
  • Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm
  • Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm
  • Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm
Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm

Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE
Modelnummer: Xqm-0.2S

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 3-7 werkdagen na het krijgen van volledige betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, L / C
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: Super Mini Planetarische Balmolen Model No: Xqm-0.2S
Totaal volume: 200ML Maximum Ladingsvolume: 66ml
Roteer snelheid: 120-1160 t/min spanning: 220V-50Hz of 110V-60Hz
macht: 0.09KW Snelheidscontrole: Frequentiecontrole
Hoog licht:

de molen van de laboratoriumbal

,

de balmolen van de laboratoriumschaal

Productomschrijving

0.2L de super MinidieMolen van de Laboratoriumbal wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

 

 

Overzicht van Molen van de het Laboratoriumbal van 0.2L de Super Minidie wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

0.2S die de super minimolen van de laboratoriumbal is een benodigde apparatuur voor het high-tech malen van het materialenpoeder, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt. De de balmolen van het Tencanlaboratorium bezit voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, lager lawaai en volledige functies. De de balmolen van het Tencanlaboratorium is een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.

De super mini planetarische balmolen modelno.xqm-0.2s wordt ontworpen om binnen de handschoendoos onder de atmosfeer van de inert gasreiniging met water worden gebruikt en verwijderde zuurstof.

 

Het werk Principe van Molen van de het Laboratoriumbal van 0.2L de Super Minidie wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

De de balmolen van het Tencan0.2l laboratorium heeft vier het werkposities die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.

 

Toepassingen van Molen van de het Laboratoriumbal van 0.2L de Super Minidie wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

De Tencan laboratoryball molen wordt wijd etc. gebruikt in imany ndustries zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.

De super minimolen modelno.xqm-0.2s van de laboratoriumbal is een soort speciaal die materiaal voor handschoendoos wordt gebruikt. Het kan binnen de handschoendoos worden geplaatst voor vacu5um het malen van om het even welk sensetive materiaal of atmosfeer van de inert gasbescherming. Dit model breidt zeer bereik Application voor klanten en materialenonderzoek uit, en maalt sommige materialen die niet onder normale luchtatmosfeer kunnen worden gemalen.

 

Eigenschappen van Molen van de het Laboratoriumbal van Tencan 0.2L de Super Minidie wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.

2.Planetary het bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine granularity heeft.

3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.

4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat plaatsen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.

5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie selecteren, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.

6. Technische eigenschappen van xqm-2S: klein volume, meer functies, laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.

 

Technische Parameters van Molen van de het Laboratoriumbal van 0.2L de Super Minidie wordt ontworpen om binnen Handschoendoos worden gebruikt

 

 

0.2L de super Minimolen van de Laboratoriumbal die binnen Handschoendoos moet worden Gebruikt
Modelleer Nr. Voltage Macht
(w)
Revolutiesnelheid
(t/min)
Omwentelingssnelheid
(t/min)
Binnendiameter
van Kruikhouder
(mm)
Maximum Hoogte
van Kruik
(mm)
Overzichtsdimensie
(mm)
Netto Gewicht
(KG)
Xqm-0.2S 110V/50Hz, 60Hz
of 220V/50Hz voor kopersoptie
90 60-580 120-1160 50 60 220*410*270 24

 

De aanpassing van Toebehoren van Beschikbare Molenkruiken voor Molen van de het Laboratoriumbal van 0.2L de Super Mini

 

Naast de planetarische machine van de balmolen, verstrekt onze fabriek allerlei molenpotten, zoals de pot van de roestvrij staalmolen, de pot van de zirconiumdioxydemolen, alumina molenpot, nylon molenpot, Pu-molenpot, de pot van de wolframmolen, de harde pot van de metaalmolen en aangemaakte nylon molenpot enz. Verder, verstrekken wij de ballen van de roestvrij staalmolen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, alumina molenballen, Pu-molenballen, ook de molenballen van de staalkoolstof, de ballen van de wolframmolen, enz.

Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm 0

Wij kunnen allerlei molenballen zoals roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, Pu-ballen, de ballen van de staalkoolstof, wolframballen, agaatballen, harde metaalballen, de ballen van het siliciumnitride, hoge slijtvaste staalbal, de ballen van het mangaanstaal, nylon ballen, gecementeerd carbide, kristalglas en andere speciale metaalmaterialen ook verstrekken.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Super Mini0.2l-het Malenmachine van de Laboratoriumbal voor Handschoendoos binnen het Gebruiken van Ce-Norm kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.