• Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer
  • Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer
  • Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer
  • Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer
Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer

Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE ISO
Modelnummer: 00)
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: 3 dimensionale Poeder het Mengen zich Machine Materiaal: 304 roestvrij staal
Specificaties: 5L-100L inpakken: TRIPLEX GEVAL
Toepassingen: poeder het mengen zich Plaats van herkomst: Hunan, China
Type: Mengmachine certificaat: CE-ISO
Hoog licht:

de machine van de poedermixer

,

de mixer van de poedermixer

Productomschrijving

5-100L Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine voor Poeder die zich zonder Regelmatige Beweging mengen

Overzicht

 

3 de dimensionale poeder het mengen zich machine met een 30 geneigde graad wordt het mengen van vat in werking gesteld regelmatig zonder verontreiniging, de media van Pu of PTFE-kunnen de ballen worden toegepast om verschillend poedermateriaal uniform en snel te mengen. Wanneer zich het mengen, kunnen wij ballen aan malen met een indrukwekkend effect toevoegen. Deze machine is geschikt voor zich het diverse materiële mengen, die wijd in zich de elektronenindustrie, de ceramische industrie, de chemische industrie, geneeskunde, dagelijks gebruikschemisch product, natuurlijke producten, anorganische kwestie en andere het mengen van twee meer producten wordt toegepast. Op basis van klantenvereisten, die kan het vat binnenkant en buiten opgepoetste roestvrij staalkruik aanwenden, of etc. gevoerd met korund, Pu mengen zich.

 

 

Toepassingen

 

De machine is geschikt om twee of meer verschillende soorten materialen te mengen, wat wijd wordt toegepast op het gebied van elektronika, keramiek, chemie, geneeskunde, dagelijkse gebruiks chemische, organische en anorganische kwestie. Volgens behoefte van de klant, die kan het vat van opgepoetst roestvrij staal, of korund, Pu-voeringen etc. worden gemaakt de mengen zich.

 

Het werk Principe

 

De driedimensionele het mengen zich machine keurt de structuur van de hoek tussen het centrum van de cilinder en het horizontale vlak goed, veroorzakend onregelmatig de materiële beweging om op het werk te zijn, om het eenvormige mengen zonder dode hoek te bereiken zich.

 

De producten toont

 

Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer 0Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer 1

 

 

 

 

Eigenschappen

a. Gekenmerkt met distinctief ontwerp, poetste de redelijke hoog eenvormige vervaardiging, lagere lawaaierig, spiegel trommelmuur, zich volledig mengen op, gemakkelijk volledig om schoon te maken en te laden en te lossen, geen dwarsverontreinigings goede verschijning in ontwerp.

b. De driedimensionele beweegbare mixer heeft bijzondere functie in motie, zodat te zeggen, speciale motierichtingen zoals omwenteling, kruising, omgekeerd, het tuimelen en enz.

c. Tijdens verrichting, kan al materiaal in de het mengen zich trommel in zelf-omwenteling en verspreiding onder zowel omwentelingen zonder middelpuntvliedende kracht zijn als vrij van dergelijk fenomeen zijn zoals ernst, scheiding, scheiding en accumulatie

d. Het controleapparaat en de hoofdmachine worden ontworpen in afzonderlijk kabinet, dat hoge veiligheid tijdens verrichting kan verzekeren. De de speciaal ontworpen controle van de frequentiesnelheid en vleugelklep verzekeren hoge strakheid, vrije lekkage. (Andere mixer heeft slechts één hoofdmachine hereon met werkend paneel en zijn lopende snelheid is onveranderlijk door één reductiemiddelenmotor)

e. De vereenvoudiging in installatie en onderhoud, lange levensduur, zijn het mengen zich tijd is kort binnen 0.5-2mins per partij. Het is hoogte is laag en de roterende ruimte is klein, en het laden de capaciteit is hoog tot 85% (Andere mixer kan slechts 40-60% bereiken)

f. Dit materiaal keurt de snelheidscontrole door zowel geïntegreerde omschakelaar als reductiemiddel goed. Zijn ontwerp is uitgerust met hoge verzegelende vleugelklep en automatisch sluitenapparaat om geen poederlekkage te verzekeren. (Andere machine wordt in werking gesteld slechts door stepless motor die geen stabiliteit tijdens verrichting bij veranderlijke het werk snelheid kan verzekeren.)

 

De mixer driedimensionele poeder van TENCAN 3D het mengen zich machine

3D poedermixer

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Driedimensionele Poeder het Mengen zich Machine, 5 - 100L-de Machine van de Poedermixer kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.