• 80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte
  • 80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte
80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte

80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE, ISO 9001
Modelnummer: Xqm-80

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplex Case+Foam
Levertijd: 10-20 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 sets per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: Productietype Planetarische Balmolen Model No: Xqm-80
Totaal volume: 80 L spanning: 380V in drie stadia, 50Hz/60Hz
Motormacht: 7.5KW Verleende naverkoop de Dienst: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Geen verleende dienst overzee, beschikbare derde
Maximum volume van elke molenkruik: 20l Machine grootte: 1750*1140*1330mm
Machinegewicht: 1250 kg zonder molenkruiken het werkwijze: 2 of 4 kruiken die samenwerken
Molenwijze: Droog/Nat malen Snelheidsfrequentie: Het aanpassen
Rotatiesnelheid: 40-240 r/min, het aanpassen Revolutie: Omwenteling: 1: 1.5
Materiële capaciteit: materiaal + molenballen < 2/3 volume De Grootte van het inputdeeltje: :">< 10mm="" for="" soft="" material="">
De Grootte van het outputdeeltje: minimum < 0.1μm Voedermiddel: Zacht, hard, bros, vezelig, cellulose, kruid, glas, grond, erts, apotheek, chemisch, fluorescent, pi
Gebied van toepassing: De geologie, Mijnbouw, Metallurgie, Elektronika, Bouwmateriaal, Keramiek, Chemische Techniek, Lichte Type van het malen van kruiken: Het roestvrije staal, het zirconiumdioxyde, alumina, het nylon, Pu, het wolfram, PTFE enz., vacuümkr
Type van het malen van media: Roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, Pu-ballen, de ballen van de staalkool Intervalverrichting: met richtingsomkering
Max. ononderbroken werkende tijd (volledig-lading): 72 uren
Hoog licht:

planetarische molen

,

planetarische malenmachine

Productomschrijving

 
Het Micronpoeder die van TENCAN 80L tot de Planetarische Machine van de Balmolen xqm-80 maken 380V in drie stadia 7.5KW
 
De planetarische technologie van de balmolen
 
De grindngkruiken zijn arranged.eccentrically op het zonwiel van de planetarische bal miljoen de richting van beweging van het zonwiel tegengesteld aan dat van de malende kruiken in verhouding 1 is: - 2 (of 1: - 1,5).
De malende ballen in de malende kruiken worden onderworpen aan toegevoegde rotatiebewegingen, de zogenaamde Coriolis-krachten.
Het verschil in snelheden tussen de ballen en de malende kruiken veroorzaakt een interactie tussen wrijvings en effectkrachten, die hoge dynamische energieën vrijgeeft.
De interactie tussen deze krachten veroorzaakt de hoge en zeer efficiënte graad van groottevermindering van de planetarische bal miljoen.
Verticale planetarische de balmolen xqm-80 van TENCAN werkt met een snelheidsverhouding van centrifugaalwijze. De middelpuntvliedende krachten door de omwenteling worden veroorzaakt dwingen de steekproef en de malende ballen tegen de binnenmuur van de malende kruik, waar de groottevermindering hoofdzakelijk door druk en wrijving die plaatsvindt.
 
 
Overzicht 
 
De verticale Molen van de Productie Planetarische Bal is een noodzakelijk die apparaat voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.
 
Het werk Principe
 
De verticale Molen van de Productie Planetarische Bal heeft vaak vier het werk posities die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.
 
Toepassingen 
 
De verticale Industriële Planetarische Balmolen wordt wijd etc. toegepast in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.
 
80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte 0
 
Eigenschappen
 
1.Stable de draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.
 
Technische Eigenschappen
 

Technische Eigenschappen
AandrijvingswijzeToestelaandrijving en riemaandrijving
Stel Wijze in werkingTwee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden GrootteGrond material≤3mm
OutputgranularityMinimum 0.1μm
Rotatiesnelheidsverhouding/1/2
Max.Continuous Werkende Tijd72hours
Materialen van Kruikroestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 
Technische Parameters
 

Hoofdparameters van Verticale Industriële Planetarische Molenbal (SquareType)
ModelMacht (kW)VoltageAfmeting (mm)Revolutiesnelheid
(t/min)
Omwentelingssnelheid
(t/min)
Xqm-204380V-50Hz1200*750*92025-21550-430
Xqm-405.5380V-50Hz1400*850*116020-19540-390
Xqm-607.5380V-50Hz1600*990*125027-17440-260
Xqm-8011380V-50Hz1750*1140*133027-16040-240
Xqm-10011380V-50Hz1750*1140*133027-16040-240

 
Toebehoren van Molenkruiken & Ballen
 
Beschikbare Molenkruiken:
 
304 de kruik van de roestvrij staalmolen, 316 de kruik van de roestvrij staalmolen, de molenkruik van het wolframcarbide, de kruik van de agaatmolen, alumina ceramische molenkruik (ook genoemd de kruik van de korundmolen), de kruik van de zirconiumdioxydemolen, nylon molenkruik, de kruik van de polyurethaanmolen, Teflonmolenkruik (PTFE), en enz.
 
80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte 1
 
Beschikbare Molenballen:
 
304 ballen van de roestvrij staalmolen, 316 ballen van de roestvrij staalmolen, de molenballen van het wolframcarbide, de ballen van de agaatmolen, alumina ballen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, en enz.
 
80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte 2
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 80 van de de Balmolen van L de Planetarische Machine van de Machinexqm Malende Molen -80 Met geringe geluidssterkte kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.