• Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce
  • Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce
  • Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce
  • Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce
Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce

Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: ISO CE
Modelnummer: Xqm-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 3-7 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 300 sets per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: De planetarische Machine van de Balmolen Model No: Xqm-2
Totaal volume: 2L Maximum capaciteit: 0.66L
Roteer snelheid: 70-670 t/min Snelheidscontrole: Frequentie-omvormer
spanning: 110V-60Hz of 220V-50Hz macht: 0.75KW
Hoog licht:

planetarische molen

,

de planetarische machine van het balmalen

Productomschrijving

2L de planetarische Machine van de Balmolen Draagbaar met 4*500ML-de Veilige & Geschikte Verrichting van Molenkruiken

 

 

Overzicht

 

Molen van de laboratorium is de planetarische bal een noodzakelijke die euipment voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.

 

Het werk Principe 

 

Molen van de laboratorium heeft de planetarische bal vier het werk posities die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.

 

Toepassingen

 

Molen van de laboratorium wordt de planetarische bal wijd etc. toegepast in imany ndustries zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.

 

Eigenschappen 

 

1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.

 

Technische Eigenschappen

 

Technische Eigenschappen
Aandrijvingswijze Toestelaandrijving en riemaandrijving
Stel Wijze in werking Twee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit 2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden Grootte Grond material≤3mm
Outputgranularity Minimum 0.1μm
Rotatiesnelheidsverhouding /1/2
Max.Continuous Werkende Tijd 72hours
Materialen van Kruik roestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 

Technische Parameters

 

Hoofdparameters van Verticale Planetarische Molenbal (SquareType)
Model Macht (kW) Voltage Afmeting (mm) Revolutiesnelheid
(t/min)
RotationSpeed
(t/min)
Xqm-1 0,75 220V-50Hz 750*470*564 35-325 70-670
Xqm-2 0,75 220V-50Hz 750*470*564 35-335 70-670

 

Toebehoren van het Malen van Potten & Ballen

 

Beschikbare malende potten in volledige grootte:

De pot van de roestvrij staalmolen, de pot van de zirconiumdioxydemolen, alumina molenpot, nylon molenpot, Pu-molenpot, de pot van de wolframmolen, de harde pot van de metaalmolen en aangemaakte nylon molenpot enz. 

 

Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce 0

Beschikbare malende ballen in volledige grootte

Roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, Pu-ballen, de ballen van de staalkoolstof, wolframballen, agaatballen, harde metaalballen, de ballen van het siliciumnitride, hoge slijtvaste staalbal, de ballen van het mangaanstaal, gecementeerd carbide, kristalglas en andere speciale metaalmaterialen.

Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce 1

 

TENCAN is de belangrijke fabrikant die in ontwerp in dienst neemt & veroorzaakt allerlei de molens van de laboratoriumbal en ander poedermateriaal in China. Onze fabriek werd gevestigd in 2006, en onze producten zijn over de hele wereld uitgevoerd naar meer dan 60 landen.

Hoofdassortiment van TENCAN:
1. Planetarische Balmolen-- voor het malen van diverse materialen aan nanoscalegrootte (<0> 2. De Balmolen van het laboratoriumbroodje-- voor het malen van diverse materialen aan micronpoeder (13-48 μm);
3. Laboratoriummaalmachine-- voor primaire verpletterende materiële steekproeven aan geschikte grootte (130mm);
4. De machine van de poedermixer van 5L aan 5000L; V typemixer, 3D mixer, Dubbele kegelmixer enz.
5. De reeks van de handschoendoos met inbegrip van transparante handschoendoos, doos van de roestvrij staal de vacuümhandschoen en handschoendoos met het systeem van de inert gasreiniging voor verschillende experimenterende voorwaarden.
6. Vervangstukken voor het materiaal van de balmolen, zoals het malen van kruiken, die ballen malen van diverse materialen en andere toebehoren worden gemaakt.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Draagbaar de Molenlaboratorium van de Balmolen met 4*500ML-Molenkruiken Goedgekeurde ISO/Ce kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.