• De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs
  • De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs
  • De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs
  • De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs
De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs

De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Wxqm-6

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 15-20 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 200 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Totaal volume: 6L Maximum capaciteit: 1.98L
spanning: 220V-50Hz macht: 0.75
Roteer snelheid: 70-670 t/min lawaai: minder dan 60dB
Hoog licht:

planetarische malenmachine

,

de planetarische machine van het balmalen

Productomschrijving

0.4L-6L Molen van de laboratorium de Horizontale Planetarische Bal met Hogere anti-Sedimentatie & Lager Lawaai

 

Overzicht 

 

Is de laboratorium Horizontale Planetarische Bal een noodzakelijk apparaat dat voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.

 

Heeft de laboratorium Horizontale Planetarische Bal vier bal malende tanks die op één draaischijf worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de tankas planetarische bewegingen en de ballen in de tanksmalen en mengt steekproeven in hoge snelheidsbeweging. De machine breekt en mengt diverse soorten verschillende materialen in droge of natte het malen methodes. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm worden bereikt.

 

 

Toepassingen 

 

Wordt de laboratorium Horizontale Planetarische Bal wijd etc. toegepast in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.

 

 

Eigenschappen


1. Gemakkelijke verrichting.
2. Uniek toestel met met geringe geluidssterkte.
3. De horizontale structuur van de molenpot vermijdt materialen plakkend de kruikmuur en dalend aan de kruikbodem.

Voordelen 


1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor; u kunt ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie, en timing volgens experimentele behoeften vrij verkiezen om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.

 

 

Technische Eigenschappen

 

Technische Eigenschappen van Molen van de Laboratorium de Horizontale Planetarische Bal
Aandrijvingswijze Toestelaandrijving
Verrichtingswijze Twee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit 2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden Grootte Grond material≤10mm, andere materials≤3mm
Outputgranularity De kleinste korrel bereikt 0,1 μm
Rotatiesnelheidsverhouding 1/2
Max. Ononderbroken Werkende Tijd 72hours
Facultatieve Wijzen van Snelheidscontrole Frequentie conveter en automatische timingscontrole
Materialen van Kruik Roestvrij staal, agaat, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 

 

Technische Parameters

 

Parameters van Molen van de Laboratorium de Horizontale Planetarische Bal
Modelleer Nr. Macht
(kW)
Voltage
(v)
Afmeting
(mm)
Revolutiesnelheid
(t/min)
RotationSpeed
(t/min)
Wqxqm-0,4 0,75 220V-50Hz 700*510*570 35-335 70-670
Wqxqm-1 0,75 220V-50Hz 700*510*570 35-335 70-670
Wqxqm-2 0,75 220V-50Hz 700*510*570 35-335 70-670
Wqxqm-4 0,75 220V-50Hz 700*510*570 35-335 70-670
Wqxqm-6 0,75 220V-50Hz 700*510*570 35-335 70-670

 

 

Toebehoren van Molenkruiken & Ballen

 

Beschikbare Molenkruiken:

 

304 de kruik van de roestvrij staalmolen, 316 de kruik van de roestvrij staalmolen, de molenkruik van het wolframcarbide, de kruik van de agaatmolen, alumina ceramische molenkruik (ook genoemd de kruik van de korundmolen), de kruik van de zirconiumdioxydemolen, nylon molenkruik, de kruik van de polyurethaanmolen, Teflonmolenkruik (PTFE), en enz.

 

De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs 0

 

Beschikbare Molenballen:

 

304 ballen van de roestvrij staalmolen, 316 ballen van de roestvrij staalmolen, de molenballen van het wolframcarbide, de ballen van de agaatmolen, alumina ballen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, en enz.

 

PLANETAYR BALmolen, HORIZONTAAL TYPE

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De horizontale Machine 0.4L - 6L van de Balmolen Anti - natte malende de molen planetarische molen van het Sedimentatiebewijs kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.