• 0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte
  • 0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte
  • 0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte
  • 0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte
0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte

0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte

Productdetails:

Plaats van herkomst: Hunan, China
Merknaam: TENCAN
Certificering: CE ISO
Modelnummer: Xqm-0.4A

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: carton+foam
Levertijd: 3-7 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 220 reeksen per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: De minimolen van de Grootte Planetarische Bal Model No: Xqm-0.4A
Totaal volume: 400ml Maximum capaciteit: 132KW
Roteer snelheid: 90-870 t/min Snelheidscontrole: Frequentiecontrole
spanning: 220V-50Hz of 110V-60Hz macht: 0.25KW
Hoog licht:

planetarische molen

,

planetarische malenmachine

Productomschrijving

0.4L mini van de de Molenmachine van de Volume Planetarische Bal de Bankbovenkant met Hoog rendement & Met geringe geluidssterkte

 

Overzicht 

 

De verticale mini planetarische balmolen is een noodzakelijk apparaat dat voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.

 

Het werk Principe 

 

De verticale mini planetarische balmolen heeft vier het werk posities die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.

 

Toepassingen 

 

De verticale mini planetarische balmolen wordt wijd etc. toegepast in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.

 

Eigenschappen

 

1. De stabiele draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.

 

Technische Eigenschappen
Aandrijvingswijze Toestelaandrijving en riemaandrijving
Stel Wijze in werking Twee of vier malende tanks die samenwerken
Maximumladingscapaciteit 2/3 van de capaciteit van malentank
Het voeden Grootte Grond material≤3mm
Outputgranularity Minimum 0.1μm
Rotatiesnelheidsverhouding /1/2
Max.Continuous Werkende Tijd 72hours
Materialen van Kruik roestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

 

 

Technische Parameters

 

Hoofdparameters van 0.4L 110 - Mini Planetarische de Balmolen van 220v
Model Macht (kW) Voltage Afmeting (mm) Revolutiesnelheid
(t/min)
RotationSpeed
(t/min)
Xqm-0.4A 0,25 220V-50Hz 530*300*340 45-435 90-870

 

Toebehoren van Molenkruiken & Ballen

 

Beschikbare Molenkruiken:

 

304 de kruik van de roestvrij staalmolen, 316 de kruik van de roestvrij staalmolen, de molenkruik van het wolframcarbide, de kruik van de agaatmolen, alumina ceramische molenkruik (ook genoemd de kruik van de korundmolen), de kruik van de zirconiumdioxydemolen, nylon molenkruik, de kruik van de polyurethaanmolen, Teflonmolenkruik (PTFE), en enz.

 

0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte 0

 

Beschikbare Molenballen:

 

304 ballen van de roestvrij staalmolen, 316 ballen van de roestvrij staalmolen, de molenballen van het wolframcarbide, de ballen van de agaatmolen, alumina ballen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, en enz.

 

0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte 1

 

 

PLANETARISCHE BALmolen, MINImodel, BANK HOOGSTE STIJL.

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 0.4L mini Verticale Planetarische Malenmachine, Benchtop-Balmolen Met geringe geluidssterkte kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.