Snelle Ontwikkeling van Bal Mills In China

July 21, 2023

    Met de snelle ontwikkeling van mechanische wetenschap vandaag, zou meer aandacht aan de volgende aspecten in de ontwikkeling van balmolens moeten worden besteed.

1) in de maatschappij van vandaag, worden de efficiency van het energiegebruik en de milieubescherming meer en meer getaxeerd. Daarom moet de ontwikkeling van nieuwe balmolens bij het verminderen van energieverbruik worden geconcentreerd terwijl het voldoen aan van procesvereisten, en het minimaliseren van het effect op het milieu.

2) terwijl het trekken op en absorberende geavanceerde buitenlandse technologieën, moeten ons wij op actief het vernieuwen en krachtig het ontwikkelen van technologie van de de balmolen van China concentreren de eigen.

3) de investering van het Verhogingsonderzoek in verwante disciplines zoals materialenwetenschap, mechanische productie, en de wetenschap van de metaaluitsmelting, om onderzoek en ontwikkeling van de verwante technologieën van balmolens in China te bevorderen.

4) versterk de intellectuele eigendombescherming van balmolens en verwante technologieën, en creeer de Chinese onafhankelijke merken van de balmolen.