Nieuwe doorbraak! De molen van de de productie ononderbroken bal van de wereld grootste is met succes gezet in verrichting

July 21, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe doorbraak! De molen van de de productie ononderbroken bal van de wereld grootste is met succes gezet in verrichting

    Onlangs, is het ononderbroken materiaal van het balmalen met een dagelijkse output tot 2000 ton droge malende materialen met succes gezet in verrichting in China.

Hoge Efficiënt, Energy-saving, Intelligent, en Vrije Zorg

     Dit systeem heeft voordelen van grote capaciteit, lage machtsconsumptie, lange levensduur, stabiele prestaties, eenvormige het lossen dunne modder, en hoge graad van automatisering en intelligentie. Overzee gebaseerd op zijn sterke productiemogelijkheden en rijke ervaringen in toepassingen van ononderbroken balmolens, heeft China zulk een reeks ononderbroken systemen van het balmalen volgens de vereisten van het productieproces aangepast.

Dit materiaal keurt een vier verbonden structuur goed en keurt een plan van het ruwe die malen goed door fijne te malen wordt gevolgd. Zijn dagelijkse output bereikt 2000 ton droge malende materialen, en de consumptie van de eenheidsmacht is zo laag zoals 12.5kW • h/t.