Verschillen tussen Planetarische Balmolen en de Molen van de Broodjesbal

July 21, 2023

    De molen van de broodjesbal is uitgerust met verscheidene malende ballen binnen de trommel. Wanneer de motor roteert, drijft het de trommel om te roteren. Tijdens de verticale cirkelbeweging van de malende ballen en de materialen binnen de trommel, komen zij met elkaar in botsing om de materialen te malen. wegens de eenvormige omwenteling van de cilinder en de malende ballen binnen de cilinder in dezelfde richting zoals het materiaal, worden de botsing energie en de waarschijnlijkheid tussen de ballen en de materialen zeer verminderd, resulterend in een daling van de het het malen effect en efficiency; Wanneer hangt de rotatiesnelheid n ≥ n0, wegens de middelpuntvliedende kracht, zowel de malende ballen als de materialen de binnenmuur van de trommel aan en roteert, verliezend de botsing tussen hen, en ook onbekwaam om een het malen rol te spelen. Daarom is het niet makkelijk te gebruiken een molen van de rolbal om een het malen effect van zeer fijn deeltjesgrootte en een het mengen zich effect met eenvormige deeltjesgrootte te bereiken.laatste bedrijfsnieuws over Verschillen tussen Planetarische Balmolen en de Molen van de Broodjesbal  0

    De planetarische balmolen is vrij verschillend van de molen van de broodjesbal in die zin dat de materialen en de ballen in de planetarische balmolen high-energy motie in een tweedimensionale roterende ruimte ondergaan. Twee of vier tanks van het balmalen zijn symmetrisch geïnstalleerd op een roterende lijst. Wanneer de belangrijkste schijf van de roterende lijst roteert, roteren de tanks van het balmalen rond hun respectieve centrale assen, en malende ballen binnen het tanksmalen en mengen de steekproeven in hoge snelheidsmotie. Op een bepaald ogenblik, scheidt de sterke die middelpuntvliedende kracht door de grote roterende lijst wordt geproduceerd de grondmaterialen van de binnenmuur van de tank, en in de hoge snelheidsomstandigheden van omwenteling, de ballen en de materialenvlieg van één kant van de tank aan andere, die met elkaar in botsing komen, resulterend in kleinere en fijnere deeltjes grondmaterialen. Het wegens de gelijktijdige actie van de middelpuntvliedende krachten van revolutie en omwenteling op de malende ballen en de materialen, en de richting van de gecombineerde kracht constant zijn veranderen, de motiebaan van de malende ballen en het materiaal in de tank wanordelijk. Dit staat de malende ballen en de materialen toe om voldoende botsingsenergie te verkrijgen door de rotatiesnelheid te verhogen, en een hoog efficiënt het malen effect te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Verschillen tussen Planetarische Balmolen en de Molen van de Broodjesbal  1

    Gebruikt de planetarische de balmolen van China Tennan het principe van planetarische revolutie en omwenteling, en de malende ballen en materialenbeweging bij hoge snelheid binnen de malende kruiken, die high-energy wrijving en effectkracht produceren om steekproef het verpletteren te bereiken, die de steekproef van materiaal in deeltjesgrootte van hieronder 1 μm kan snel malen. Het is geschikt om materialen van aan zachte en brosse steekproeven in de laboratoria en steekproeven in opschorting hard te malen. Het is een goede keus en een ideale selectie voor het ultra-fine poeder malen, steekproefverwerking in de farmaceutische industrie, steekproefvoorbereiding van nieuwe materialen, en mechanische legering en mechanische activering van materialen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de spectrale analyse van de laboratoriumlaser, chemie, apotheek, biologie, glas, keramiek, bouwmaterialen, precisie het malen van steenkool grondstoffen, voorbehandeling van laboratoriummonsters op het de voedselindustrie en onderzoekgebied van materiële technologie, de geologie, mineralogie en de kernindustrie.