Thuis

Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Planetarische Balmolen voor verkoop
Van goede kwaliteit Planetarische Balmolen voor verkoop
Klantenoverzichten
Hallo James, wilde ik snelle tweede nemen om u te vertellen een welk genoegen het u behandelt. De beelden en de ondersteunende informatie u verstrekt zijn ook zeer grondig en nuttig. Ik wilde enkel u laten weten hoeveel het wordt gewaardeerd en ik zeker ben ik niet de eerste persoon ben om u dit te vertellen.

—— Christopher

Hello James -- Ik hoop allen goed met u is. Eerst te zeggen om dat de balmolen goed werkt --het is test om zeer nuttig te zijn. Een uitstekende aankoop, zonder problemen tot dusver. Vele dank vooruit.

—— Anthony

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tian Lian, Ltd werd opgericht in 2006, met meer dan 10 acht jaar van het harde werk in de industrie, heeft het ononderbroken ontwikkeling en uitbreiding van onderneming en bezit onderzoek, ontwikkeling, productie technische sterke punten. wij hebben strategische samenwerking met veel wetenschappelijke institions en universiteiten zoals de Centrale Zuidenuniversiteit, de Universiteit van Hunan, de Universiteit van Shanghai Jiao Tong en enz. gevestigd. Onze producten en machines zijn gebruikt op vele gebieden en industires over de hele wereld thuis en verkregen recoginiton en hoge reputatie uit onze klanten arround de wereld.

   

  Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

   

  Co. van de het Poedertechnologie van Tchang-cha Tian Chuang, Ltd is een mechanisch materiaal verwerkende onderneming die onderzoek integreert, drijven de ontwikkeling, de productie en de verkoop op basis van de originele het materiaal commerciële van Hunan Tian Chuang chemische afdeling handel. Het werd gevestigd in 16 Februari, 2006, met een gebied die 1,5 hectaren met inbegrip van 12500 vierkante metersbureaus en productievakmanschap bezetten. Het bedrijf heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, Ce-certificatie, evenals 4 nventionoctrooien verkregen. Het bedrijf heeft meer dan 70 werknemers, met inbegrip van 3 hoge hogere ingenieurs, meer dan 10 mechanische ontwerpers en ingenieurs, hogere technicus, en beheer 13 personnels.

   

  Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

   

 • OEM / ODM
 • R & D

  Als één van belangrijke fabrikant van molen van de laboratorium de planetarische bal bezit Co. van de het Poedertechnologie in van China, China Tianchuang, Ltd zijn R&D-centrum waar wij allerlei nieuwe bijgewerkte technologie en high-tech nieuw model van planetarische balmolens ontwikkelen, en wij verstrekken ook malende experiment vrije last voor elke klant die verzendt materiële steekproef naar ons zou houden van.Changsha Tianchuang Powder Technology Co., LtdChangsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

   

   

   

Contactgegevens
Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Aivin Ai

Tel.: 86 13407313242

Fax: 86-731-84939973-808

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)