• 100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken
  • 100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken
 • 100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken

  100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hunan, China
  Merknaam: TENCAN
  Certificering: CE, ISO 9001
  Modelnummer: Xqm-100

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Triplex Case+Foam
  Levertijd: 10-20 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 100 sets per maand
  Beste prijs Contact

  Gedetailleerde informatie

  Naam van het product: Productietype Planetarische Balmolen Model No: Xqm-100
  Totaal volume: 100 L spanning: 380V in drie stadia, 50Hz/60Hz
  Motormacht: 11Kw Verleende naverkoop de Dienst: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Geen verleende dienst overzee, beschikbare derde
  Maximum volume van elke molenkruik: 25L Machine grootte: 1750*1140*1330mm
  Machinegewicht: 1250 kg zonder molenkruiken het werkwijze: 2 of 4 kruiken die samenwerken
  Molenwijze: Droog/Nat malen Snelheidsfrequentie: Het aanpassen
  Rotatiesnelheid: 40-240 r/min, het aanpassen Revolutie: Omwenteling: 1: 1.5
  Materiële capaciteit: materiaal + molenballen < 2/3 volume De Grootte van het inputdeeltje: :">< 10mm="" for="" soft="" material="">
  De Grootte van het outputdeeltje: minimum < 0.1μm Voedermiddel: Zacht, hard, bros, vezelig, cellulose, kruid, glas, grond, erts, apotheek, chemisch, fluorescent, pi
  Gebied van toepassing: De geologie, Mijnbouw, Metallurgie, Elektronika, Bouwmateriaal, Keramiek, Chemische Techniek, Lichte Type van het malen van kruiken: Het roestvrije staal, het zirconiumdioxyde, alumina, het nylon, Pu, het wolfram, PTFE enz., vacuümkr
  Type van het malen van media: Roestvrij staalballen, zirconiumdioxydeballen, alumina ballen, Pu-ballen, de ballen van de staalkool Intervalverrichting: met richtingsomkering
  Max. ononderbroken werkende tijd (volledig-lading): 72 uren
  Hoog licht:

  planetary mill

  ,

  planetary milling machine

  Productomschrijving

  100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken

   

  Het Micronpoeder die van TENCAN 10L tot de Planetarische Machine van de Balmolen xqm-100 maken 380V in drie stadia 7.5KW

  https://youtu.be/BKSGODHcDQs
   
  De planetarische technologie van de balmolen
   
  De grindngkruiken zijn arranged.eccentrically op het zonwiel van de planetarische bal miljoen de richting van beweging van het zonwiel tegengesteld aan dat van de malende kruiken in verhouding 1 is: - 2 (of 1: - 1,5).
  De malende ballen in de malende kruiken worden onderworpen aan toegevoegde rotatiebewegingen, de zogenaamde Coriolis-krachten.
  Het verschil in snelheden tussen de ballen en de malende kruiken veroorzaakt een interactie tussen wrijvings en effectkrachten, die hoge dynamische energieën vrijgeeft.
  De interactie tussen deze krachten veroorzaakt de hoge en zeer efficiënte graad van groottevermindering van de planetarische bal miljoen.
  Verticale planetarische de balmolen xqm-80 van TENCAN werkt met een snelheidsverhouding van centrifugaalwijze. De middelpuntvliedende krachten door de omwenteling worden veroorzaakt dwingen de steekproef en de malende ballen tegen de binnenmuur van de malende kruik, waar de groottevermindering hoofdzakelijk door druk en wrijving die plaatsvindt.
   

  Het het werk principe van de planetarische balmolens is gebaseerd op de relatieve rotatiebeweging tussen de malende kruik en het zonwiel. Naast de diameter van het zonwiel en de snelheid van omwenteling is deze snelheidsverhouding beslissend voor de energieinput en daarom voor de resultaten van het proces van de groottevermindering. Hoger de snelheidsverhouding, wordt de meer energie geproduceerd.
   
  Overzicht 
   
  De verticale Molen van de Productie Planetarische Bal is een noodzakelijk die apparaat voor high-tech materialen, het fijne malen, het makend, nieuwe productontwikkeling van het poeder zich mengt, nano poeder en kleine gegroepeerde productie wordt gebruikt die malen. Molen van de Tencan bezit de planetarische bal voordelen en eigenschappen zoals klein volume, hoog rendement, functies met geringe geluidssterkte en volledige. Molen van de Tencan de planetarische bal een ideaal materiaal voor R&D-instellingen, universiteiten, de laboratoria van ondernemingen is om fijne poedersteekproeven te krijgen. Molen van de Tencan wordt de planetarische bal ontworpen met vier het werk posities en het maakt u vier steekproeven (maximum) in één keer worden. u kunt deze machine ook gebruiken om poedersteekproeven onder het vacuümmilieu te krijgen als het met de vacuümkruiken van de balmolen voor het malen uitgerust is.
   
  Het werk Principe
   
  De verticale Molen van de Productie Planetarische Bal heeft vaak vier het werk posities die met twee of vier molenkruiken op één draaischijf kunnen worden geïnstalleerd. Wanneer de draaischijf roteert, maakt de kruikas planetarische bewegingen bij hoge snelheid, worden de ballen en de materialen binnen de kruiken beïnvloed sterk hoge snelheidsbeweging, en de materialen worden uiteindelijk gemalen in fijn poeder. Diverse soorten verschillende materialen kunnen door middel van droge of natte het malen methode worden gemalen. Kleinste granularity van outputpoeder kan aan 0.1μm of nano schaalpoeder worden bereikt.
   
  Toepassingen 
   
  De verticale Industriële Planetarische Balmolen wordt wijd etc. toegepast in de industrieën zoals de geologie, mineraal, metallurgie, elektronika, bouwmaterialen, keramiek, de chemische industrie, de lichte industrie, geneeskunde, milieubescherming. Het is speciaal het meest geschikt voor productiegebieden zoals elektronische keramiek, structurele keramiek, magnetische materialen, het zuur van het lithiumkobalt, lithiummangaan, katalysator, fosfoor, lange nagloeiingsfosfoor, zeldzame aarde oppoetsend poeder en elektronisch glas. Poeder, brandstofcel, Zinkoxidevaristor, piezoelectric ceramisch, nano materiaal, wafeltje ceramische condensator, MLCC, thermistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, diëlektrische keramiek, alumina keramiek, zirconiumdioxydekeramiek, fosfoor, zinkoxidepoeder, het poeder van het kobaltoxyde, ferriet Ni-Zn, ferriet Mn-Zn en enz.
   
  100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken 0
   
  Eigenschappen
   
  1.Stable de draaiende snelheid van de toesteltransmissie verzekert de consistentie en de herhaalbaarheid van het experiment.
  2. Het planetarische bewegingsprincipe wordt goedgekeurd in de machine, die hoge snelheid, grote energie, hoog rendement, kleine Granularity heeft.
  3. Vier poedersteekproeven van verschillende grootte en verschillende materialen kunnen in één keer worden geproduceerd.
  4. De machine wordt gecontroleerd door frequentieconvertor, kunt u ideale roterende snelheid volgens verwacht experimenteel resultaat kiezen. De convertor is uitgerust met apparaat van ondervoltage en te sterke intensiteit om de motor te beschermen.
  5. De planetarische balmolen heeft functies weg van timingsmacht, voorwaartse zelf-timing en omkering het roteren. U kunt om het even welke verrichtingswijzen van unidirectionele richting, afwisseling, successie vrij kiezen, tijd die volgens experimentele behoeften plaatsen, om efficiency te verbeteren van het malen.
  6. Technische eigenschappen van Tencan-Balmolen: Laag zwaartepunt, stabiele prestaties, compacte structuur, gemakkelijke verrichting, betrouwbare veiligheid, lager lawaai, klein verlies.
  7. De veiligheidsschakelaar is geïnstalleerd op de machine om veiligheidsongeval te verhinderen als de veiligheidsdekking wordt geopend terwijl de machine loopt.
   
  Technische Eigenschappen
   

  Technische Eigenschappen
  Aandrijvingswijze Toestelaandrijving en riemaandrijving
  Stel Wijze in werking Twee of vier malende tanks die samenwerken
  Maximumladingscapaciteit 2/3 van de capaciteit van malentank
  Het voeden Grootte Grond material≤3mm
  Outputgranularity Minimum 0.1μm
  Rotatiesnelheidsverhouding /1/2
  Max.Continuous Werkende Tijd 72hours
  Materialen van Kruik roestvrij steel.agate, nylon, korund, zirconiumdioxyde, enz.

   
  Technische Parameters
   

  Hoofdparameters van Verticale Industriële Planetarische Molenbal (SquareType)
  Model Macht (kW) Voltage Afmeting (mm) Revolutiesnelheid
  (t/min)
  Omwentelingssnelheid
  (t/min)
  Xqm-20 4 380V-50Hz 1200*750*920 25-215 50-430
  Xqm-40 5.5 380V-50Hz 1400*850*1160 20-195 40-390
  Xqm-60 7.5 380V-50Hz 1600*990*1250 27-174 40-260
  Xqm-80 11 380V-50Hz 1750*1140*1330 27-160 40-240
  Xqm-100 11 380V-50Hz 1750*1140*1330 27-160 40-240

   
  Toebehoren van Molenkruiken & Ballen
   
  Beschikbare Molenkruiken:
   
  304 de kruik van de roestvrij staalmolen, 316 de kruik van de roestvrij staalmolen, de molenkruik van het wolframcarbide, de kruik van de agaatmolen, alumina ceramische molenkruik (ook genoemd de kruik van de korundmolen), de kruik van de zirconiumdioxydemolen, nylon molenkruik, de kruik van de polyurethaanmolen, Teflonmolenkruik (PTFE), en enz.
   
  100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken 1
   
  Beschikbare Molenballen:
   
  304 ballen van de roestvrij staalmolen, 316 ballen van de roestvrij staalmolen, de molenballen van het wolframcarbide, de ballen van de agaatmolen, alumina ballen, de ballen van de zirconiumdioxydemolen, en enz.
   
  100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken 2

  Wilt u meer details over dit product weten
  Ik ben geïnteresseerd 100 Liter van de de Balmolen van Benchtop het Natte het Poeder van het de Verrichtingsmicron Gemakkelijke Maken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
  Bedankt!
  Wachten op je antwoord.